‘my body is a cage’

‘my body is a cage’

IEDEREEN VAN HARTE WELKOM & VERGEET NIET JE TICKETS TIJDIG TE RESERVEREN

my body is a cage
zOmeRzUcHtEn 2015
door BALLET NAJADE

choreo & regie:
inge delee

dansers:
ballet najade (namen dansers t.b.c.)

muziek:
my body is a cage – peter gabriël
smother – daughter
escape artist – zoe keating
they speak with knives – if these trees could talk

korte inhoud:
Tradities zijn er om in ere te houden, dus zet kunstencentrum BELGIE de deuren weer open in augustus 2015 voor de frisse “zOmeRzUcHtEn” van Ballet Najade. Na de succesvolle introductie in 2005 en de tweejaarlijkse edities “zOmeRzUcHtEn” sedert 2009 brengen de dansers onder leiding van Inge Delee op 28 en 29 augustus 2015 wederom een nieuwe, hedendaagse dansvoorstelling.

My body is a cage (that keeps me from dancing with the one I love)…. Deze songtitel vormt de aanzet van de gloednieuwe dansproductie van het Hasseltse Ballet Najade. Gevangen in ieders lichamelijkheid ontwikkelen de dansers een bewegingstaal vol strakke impulsen en complexe groepsstructuren. Wat gebeurt er als zij elkaar en zichzelf opnieuw ontmoeten…

Na ’70 Jaar Elvis, 175 jaar België’ (2005) en ‘zOmeRzUcHtEn’ (2009, 2011 & 2013) biedt kunstencentrum BELGIE opnieuw een zomers podium aan dit kleurrijk collectief.

Alle voorstellingen van BALLET NAJADE waren tot nu toe uitverkocht, dus aarzel niet te lang om een kaart in VVK te kopen: zie vvk-linken onderaan deze pagina ! U hebt de keuze tussen 4 voorstellingen, 2 voorstellingen per dag, 2 speeldagen.

tickets:
www.kunstencentrumbelgie.com